papetarie,birotica,e-comerce,hartie bibliorafturi,pixuri,creioane,stilouri,guma sters,markere,carioci,dvd-uri,cd-uri,diskete,lipici,dosare,carti,agende,caiete,registre,cartuse imprimanta,mine pix,rezerve,calc,stampile,carti de vizita,capsatoare,perforatoare,separatoare,folii protectie


Informatii utile

 

  Acest site este dedicat persoanelor fizice si juridice. Rugam firmele interesate sa ne contacteze pentru oferta de pret de revanzatori, a produselor de pe site, la adresa de e-mail:elcosti_ro@yahoo.com sau la tel.021.252.43.09 si 0744676869.

 

   Oferta personalizata Daca doriti sa primiti o oferta personalizata din partea www.e-papetarie.ro, va rugam sa ne contactati la telefonul sau emailul de mai sus.
  Cererea dvs. va fi evaluata in cel mai scurt timp posibil de catre reprezentantii nostri de vanzari care va vor oferi consultanta si va vor comunica una sau mai multe variante ale ofertei 
www.e-papetarie.ro

cu preturile si conditiile de plata aferente. Va multumim

 

 La toate comenzile de papetarie facute pe site cu livrare in maxim 48ore  in valoare de 600 ron tva inclus primesti reducere 5% din valoarea facturii .